ДБГ: Всички областни управители в страната да бъдат освободени
Автор: Екип Burgas24.bg 15:08 / 15.03.2013Коментари ()1013
© Burgas24.bg
Всички областни управители в страната да бъдат освободени, а в Бургас освен това и заместник-областния управител Атанас Терзиев. За това настояха от Движение "България на гражданите", предаде репортер на Burgas24.bg.

Искането си за освобождаване на Атанас Терзиев мотивираха с липсата на доверие, защото "той е участвал в манипулирането на предходните избори в Несебър и сега няма как да му дадем да брои бюлетини" - заяви членът на националното ръководство на партията Тома Биков.

По думите му 10 дни е срокът, в който новото служебно правителство трябва да направи тези промени, за да докаже, че е независимо и не е "второто правителство на Бойко Борисов".

В Бургас днес Биков и колегите му от областното ръководство на партията на Меглена Кунева представиха част от предизборната си програма, която е събрана в 31 точки. Това по думите им е есенцията на цялата програма, която е разработвана от над 100 специалисти в продължението на повече от година. От партията на Кунева се похвалиха, че са първата политическа сила, която излиза с готова програма.

Листите за предстоящата кампания ще бъдат подредени в зависимост от заложените от националния съвет на партията и оповестени най-рано в края на месец март.

Според изискването в тях 2/3 ще са за напълно нови лица, специално място е отделено и за жените.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/DBG-Vsichki-oblastni-upraviteli-v-stranata-da-budat-osvobodeni-421699
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.