Наградиха "Полицай на месеца" в Созопол
Автор: Екип Burgas24.bg 15:02 / 18.02.2013Коментари ()499
©
Полицай на януари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Районно управление «Полиция» - Созопол стана главен полицай Красимир Драгнев - младши полицейски инспектор в "Териториална полиция" към група "Охранителна полиция» в районното управление.

Служителят бе отличен лично от Директора на ОДМВР - Бургас - Комисар Милен Димитров, който му връчи почетна грамота и го награди с «обявяване на благодарност» и индивидуална парична награда в размер на 100 лв., за това че на 06.12.2012 год. в резултата на проявените инициативност и висок професионализъм са задържани двама мъже от с. Росен, общ. Созопол, в чиито домове е открита и иззета марихуана с общо тегло 140 гр.

На 31.12.2012 год. отново в резултат на полицейските действия на Красимир Драгнев в с. Росен е задържан мъж, в чийто дом е открита близо 800 гр. марихуана, а на 14.01.т.г. в момент на кражба главен полицай Драгнев лично задържал трима мъже, извършващи кражба от вила в с. Росен. Благодарение отличната работа на отличения служител на реда е разкри и задържан извършителя на кражбата на четири акумулатора и гориво от паркирани в с. Равна гора два товарни автомобила, осъществена на 29.12.2012 год.

При получаването на почетната грамота главен полицай Красимир Драгнев благодари на своите колеги за екипната работа, както и на Началникът на Районното управление - главен инспектор Дойчин Янев, ангажирайки се и за в бъдеще да продължи да работи професионално и с амбиция Районното управление в Созопол да спечели поредна награда в символичния конкурс «Полицай на месеца».



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Nagradiha-Policai-na-meseca-v-Sozopol-416583
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.