Надлезът на пътен възел "Юг" ще бъде затварян при необходимост през зимата
Автор: Екип Burgas24.bg 11:36 / 08.12.2012Коментари ()1923
© Burgas24.bg
Надлезът на пътен възел "Юг" ще бъде затварян при необходимост през зимата. Това каза Веселин Василев, директор на Дирекция "Управление при кризи, обществен ред и сигурност". 

"За Пътен възел "Юг" имаме предложение, което е съгласувано с кмета на община Бургас Димитър Николов, ако времето стане много студено, и падне голямо количество сняг, да затворим надлеза в посока Созопол и да се ползва само кръговото движение. Зимно време там няма толкова много автомобили, които да се движат, за това по-добре да не създаваме предпоставки за инциденти. Имаме готовност да го затворим", обясни Василев. 

"Всички общини имат план, в който е описано, че приоритетни са основно линиите на градския транспорт. Ние първо наблягаме на тях, защото не можем да оставим града без транспорт и когато има силен снеговалеж всички машини са насочени там. Поетапно минаваме на второстепенните улици и по кварталите и т.н.", каза още той. По думите на Василев, е създадена необходимата организация от страна на община Бургас за безпроблемното посрещане на декемврийските празници.

"За студентския празник - 8 декември, съвместно с ОД на МВР - Бургас, сме направили график и допълнително сме извадили още хора, които ще следят за реда в града. Не само за празника на студентите, за всички наближаващи празници, имаме нужните хора, които ще патрулират из града и ще указват съдействие на граждани, които имат нужда, ако има нарушител, той ще бъде санкциониран. 

Има доста полицаи, които ще бъдат включени, подразделението на Жандармерията в Бургас, за това мога да кажа, че имаме готовност", обясни той.


Източник: радио "Фокус"



Още по темата: общо новини по темата: 98
10.03.2013 »
07.02.2013 »
03.02.2013 »
29.01.2013 »
29.01.2013 »
28.01.2013 »
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nadlezut-na-puten-vuzel-Yug-shte-bude-zatvaryan-pri-neobhodimost-prez-zimata-400885
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.