Ремонтни дейности се извършват на магистралите "Тракия", "Хемус" и "Люлин"
Автор: Екип Burgas24.bg 10:08 / 16.06.2012Коментари ()543
Пътните настилки на автомагистралите "Тракия", "Хемус", "Марица" и "Люлин" са сухи, това съобщиха от пресцентъра на МВР. На автомагистрала "Тракия" в област Пазарджик от км 75+000 до км 76+000 в посока Пловдив се извършва изкърпване; участък Карнобат - Бургас - среда - ремонт на километрични камъни.

На автомагистрала "Хемус" в област Варна, във връзка с рехабилитацията на естакада "Девня", е въведена временна организация от пътен възел "Суворово" до пътен възел "Неофит Рилски". Напълно е затворено лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе - Варна (област Варна).

До 22 юни в тунел "Топли дол", в светлата част на деня, ще бъде извършен ремонт на осветителната инсталация. Движението на МПС ще бъде затваряно в една от лентите и пренасочвано в съседната последователно.

На автомагистрала "Люлин" от път ІІ-18 /Софийски околовръстен път/ до втори пътен тунел се извършва подмяна на фуги на ляво пътно платно. Организацията на движение ще се осъществява при пълно затваряне на лявото пътно платно и прехвърляне на движението в платното за насрещно движение.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Remontni-deinosti-se-izvurshvat-na-magistralite-Trakiya-Hemus-i-Lyulin-359740
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.