Мегаструктура ще мине през Бургас на път към "Лукойл Нефтохим“
Автор: Екип Burgas24.bg 11:35 / 24.05.2012Коментари ()2800
© Burgas24.bg
Две огромни съоръжения ще бъдат разтоварени в Пристанище Бургас и ще минат през града, за да стигнат до крайната си цел -рафинерията "Лукойл Нефтохим". Общото им тегло, заедно с машините, които ще ги превозят, е 571 тона. Такава мегаструктура не е виждана досега в Бургас и организацията по посрещането й е много сериозна.
Във връзка с планираното транспортиране на извънгабаритния товар по маршрут Пристанище Бургас - ул. "Христо Ботев" - ул. "Одрин" - "Лукойл", се налага демонтиране на част от тролейбусната мрежа. Поради това, считано от 26 май до края на транспортирането, тролейбусни линии Т1 и Т2 ще бъдат обслужвани от автобуси със следното разписание /виж линка/:

http://burgasbus.info/burgasbus/?p=1523http://burgasbus.info/burgasbus/?p=1523

Транспортирането ще стане в ранните сутрешни часове, когато движението не е толкова натоварено. При всички положения, докато огромните превозни средства с още по-огромния им товар са на пътя, там няма да бъде допуснат никой друг.
Очаква се операцията да протече в един от последните дни на месец май, за което медиите и обществеността ще бъдат уведомени допълнително.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Megastruktura-shte-mine-prez-Burgas-na-put-kum-Lukoil-Neftohim-354368
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.