Втори протест против безобразието в държавата ще се проведе в 6 града в страната
Автор: Екип Burgas24.bg 10:27 / 07.04.2012Коментари ()811
© Burgas24.bg
Втори протест против безобразието в държавата ще се проведе днес в шест града в страната, съобщиха организаторите. Те са обявили, че протестът ще се състои от 13:00 часа в София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен и Бургас.  За Бургас сборният пункт е пред новата сграда на БСУ. Протестно шествие ще завърши с дискусии.

"На 7-ми април е обявен общонационален протест-дискусия, на който ще се обсъждат въпроси, свързани с промяна на Закона за Референдумите, която предвижда референдумът да има силата на закон, разследване на всички приватизационни сделки, преразглеждане на всички концесионни договори и прекратяване на тези, ощетяващи държавата", посочват от организаторите.

Сред исканията им са - премахване на плоския данък и ДДС върху стоки от първа необходимост, адекватно образование и здравеопазване с персонални здравни карти, яснота и прозрачност при усвояването на еврофондовете, както и криминализиране на неизпълнени политически обещания.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vtori-protest-protiv-bezobrazieto-v-durzhavata-shte-se-provede-v-6-grada-v-stranata-342877
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.