Полицаи ще се надстрелват в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 06.03.2012Коментари ()1174
Републикански турнир «Освобождение» по стрелба с пистолет за служители на МВР ще се проведе от 08.03.т.г. / четвъртък/ до 09.03.т.г. / петък/ с домакинството на ОДМВР - Бургас и Община - Бургас. Организатори на турнира са : «Спортна асоциация» на МВР, отдел «Център за бойни и приложни спортове» при Специализирана административна дирекция «Човешки ресурси» - МВР и ОДМВР - Бургас.

Мероприятието е залегнало в Спорния календар за 2012 година, като стрелбите ще се проведат в стрелбищен комплекс «Аполо», разположен на бургаската улица «Одрин». Право на участие имат състезатели от спортните клубове, членове на Спортна асоциация» на МВР. В отборите ще се включат по трима мъже и две жени, като има възможност да участват и пенсионирани полицаи, които стрелят от името на дирекцията, в която са се пенсионирали.

Състезанието ще се проведе в две части и финал - динамична стрелба І, динамична стрелба ІІ и финал за първите осем мъже и шест жени.

Официално Републиканския турнир «Освобождение» по стрелба с пистолет за служители на МВР ще се открие на 08.03.т.г. от 11.00 ч. пред сградата на Областна дирекция на МВР - Бургас от зам. директора на ОДМВР - Бургас - комисар Калоян Калоянов и Кмета на Общината - домакин - Димитър Николов.

Награждаването на спечелилите турнира ще се проведе на 09.03.т.г. / петък/ от 14.30 ч. на стрелбищен комплекс «Аполо».


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Policai-shte-se-nadstrelvat-v-Burgas-334513
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.