"Включи града“ влезе в афишa на най-интересните български фестивали
Автор: Екип Burgas24.bg 10:54 / 15.02.2012Коментари ()1110
Близо месец преди първото си издание "Включи града" влезе в страницата на най-голямата интернет платформа в България, представяща фестивалите у нас и в чужбина - festivals.bg. Сайтът предоставя подробна и актуална информация за най-интересните музикални, театрални, танцови и други културни събития, в това число новини, програма, полезни съвети, интервюта, снимки, репортажи.

"Тъй като фестивалът "Включи града" е изключително интересно събитие за Бургас, ние ще отделим специално внимание на него, като подготвим профил на фестивала и артистите, които ще вземат участие във фестивала", пише един от хората в екипа на festivals.bg в писмо до Община Бургас. Услугите, които предлага сайта, както за организаторите на фестивали, така и за потребителите, са напълно безплатни. Принципът, на който се селектират събитията, които да бъдат презентирани, е това, доколко те биха били интересни за публиката.

От днес всеки, който търси информация за актуалния културен афиш на страната, ще намери в него и бургаския фестивал "Включи града". На сайта festivals.bg вече е качена обща информация за най-новото културно събитие, организирано от Община Бургас, неговата програма, дати и място на провеждане:
http://festivals.bg/fests/250-%D0%B2%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0

"Включи града" ще стане част и от предстоящото издание на фестивален гайд, където се публикува подробен профил на най-интересните събития за месеца.

Повече за фестивала може да бъде намерено и в официалния сайт www.vkluchigrada.com

"Включи града" се организира в рамките на проект на Община Бургас "Завръщане в Бургас: минало, настояще и бъдеще", Договор № BG161PO001/1.1-10/2010/004, финансиран по ОП "Регионално развитие" 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейски фонд за регионално развитие.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Vklyuchi-grada-vleze-v-afisha-na-nai-interesnite-bulgarski-festivali-329217
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.