38-годишен инспектор стана "Полицай на месеца" за януари
Автор: Екип Burgas24.bg 14:17 / 07.02.2012Коментари ()984
©
Полицай на месец януари в поредната церемония, провела се в присъствието на целия личен състав на Първо Районно управление «Полиция» - Бургас стана инспектор Веселин Александров - разузнавач в група «Възраждане» на сектор «Криминална полиция» към Районното управление.

Областният Директор - Комисар Милен Димитров връчи почетна грамота на Веселин Александров, награждавайки го още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск, за това че в резултат на работата му е разкрита серия от грабежи, осъществени чрез заплаха с нож и използване на сила в търговски обекти, разположени на територията на Централната градска част. Двамата извършители - З.Д., 19-годишен от Несебър и съучастника му - И.К., 19-годишен от Бургас, своевременно са разкрити, като за извършените от тях престъпления са образувани четири досъдебни производства.

Инспектор Веселин Александров е 38-годишен, несемеен. Работи в системата на МВР вече 17 години, като последователно от сектор «Охранителна полиция» в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е преминал през 2005 год. в сектор «Криминална полиция» към Районното управление като младши разузнавач. Работил е по разкриване на множество криминални деяния, осъществени на територията на Централна градска част, като е отличаван с благодарност от Началника на Районното управление и Директора на ОДМВР - Бургас.

При получаването на почетната грамота Веселин Александров благодари на колегите си от Районното управление и най-вече на Началникът му - главен инспектор Красимир Кирязов. Областният Директор - Комисар Милен Димитров отбеляза, че отличието на инспектор Веселин Александров е третото по ред за Първо Районно управление «Полиция» - Бургас, като наградите задължават полицейските служители и ги амбицират да продължат да работят с повече мотивация и ангажираност.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/38-godishen-inspektor-stana-Policai-na-meseca-za-yanuari-327105
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.