Няколко ремонта затрудняват движението в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:12 / 31.08.2011Коментари ()620
©
С нормална интензивност е движението в Бургас тази сутрин. Движението е главно от комплексите в посока центъра на града и към изходите за Слънчев бряг и Созопол. Няколко ремонта затрудняват движението в Бургас. В ремонт е ул. "Мара Гидик"поради което е затворена за движение на автомобили в участъка "Сливница" - "Александър Велики". Във връзка с извършването на строително-ремонтни дейности до края на месеца движението в района на улица "Калофер" в участъка между улиците "Места" и "Константин Величков" ще бъде затруднено.

В движение е пуснато западното платно на надлез "Владимир Павлов" там трафикът се организира двупосочно. Строително-ремонтните дейности продължават по другото платно, което е затворено.

Ремонтни дейности има и по улица "Цар Калоян". Като алтернативен маршрут водачите може да използват успоредната ул. "Гладстон", на която е въведено двупосочно движение или ул. "Дебелт".

Заради изграждането на подземния паркинг на пл. "Св. св. Кирил и Методий", районът зад църквата, на пл. "Баба Ганка", е затворен за всякакво движение.

Източник: Радио "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nyakolko-remonta-zatrudnyavat-dvizhenieto-v-Burgas-283573
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.