"Мис Мерилин" подгря Spirit of Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 16:03 / 15.08.2011Коментари ()788
©
С много песни и танци на плажа премина бургаският кастинг за "Мис Мерилин" в петъък. Претендентките се шегуваха, че подгряват за вечерния музикален маратон на Spirit of Burgas. С нелеката задача да оценяват красотата и артистичността на претендентките се зае жури в състав Златка Димитрова и актьорите от хитовия сериал "Стъклен дом" Александър Кадиев и Деси Бакърджиева. 12 бяха одобрените от Бургаско момичета да продължат напред в надпреварата за престижната титла "Мис Мерилин".

С много смях и закачки преминаха двата дни на подбор на девойки. Истинско забавление бяха кастингите както за участничките, така и за публиката. Претендентките показаха изключително големи артистични заложби, а и звездите в журито много им помогнаха с професионалните си съвети и вродени театрални умения. Така кастингите се превърнаха в истинска сцена на веселие. Надпреварата в Бургас премина като импровизирано плажно парти, където се вихреха песни и танци и всеки подгряваше за предстоящия вечерта фестивал Spirit of Burgas.

Десетки класирани от регионалните кастинги претендентки вече очакват големия финал на "Мис Мерилин". Осем са градовете, в които премина търсенето на най-достойните за престижната титла момичета. Предстоят само още два града преди големия финал - Плевен и София, където кастингите ще се проведат през септември. Пак тогава ще бъде и финалният подбор на участничките, които ще се борят за короната. Коя ще грабне титлата "Мис Мерилин" ще стане ясно след изключително бляскаво събитие през октомври. Чисто нов лек автомобил е наградата, която очаква финалистката и тази година.

Конкурсът "Мис Мерилин" се провежда за трета поредна година. Тази година организаторите се гордеят с най-големият си мащаб като кастингите вече обхващат 10 града на страната.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Mis-Merilin-podgrya-Spirit-of-Burgas-279202
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.