В Приморско наградиха най-добрия полицай за месец юли
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 12.08.2011Коментари ()734
©
Полицай на месец юли в поредната церемония, провела се в Районно управление «Полиция» - Приморско, стана инспектор Павлина Тодорова - старши разследващ полицай в крайморското управление. Областният Директор - Комисар Милен Димитров й връчи почетна грамота, награждавайки я още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск.

Павлина Тодорова е отличена за работата си по пет бързи производства, свързани с притежание на наркотици и едно досъдебно производство за сексуално посегателство. Павлина Тодорова е семейна, с две деца. Има магистратура по «право» и е започнала работа в Системата на МВР / в Районно управление «Полиция» - Приморско/ през 2005 год. При получаване на почетната грамота дознател Тодорова благодари на колегите си от управлението и лично на Началника - Комисар Галин Згуров за усилията и съвместната работа, без които постигнатите резултати нямаше да са същите.

Отличието на старши разследващ полицай Павлина Тодорова е второ за Районно управление «Полиция» - Приморско, след полученото от инспектора от «Криминална полиция» - Атанас Атанасов, който стана полицай на месец ноември миналата година. Инспектор Атанасов бе награден за разкриването на серия от взломни кражби от кафе-автомати, разположени по Южното Черноморие, като освен 13-те кражби на територията на Приморско, бяха разкрити още четири - от кафе-автомати в Несебър и Царево.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/V-Primorsko-nagradiha-nai-dobriya-policai-za-mesec-yuli-278491
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.