Черната Златка ще търси Мис Мерилин в Бургас и Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 16:12 / 08.08.2011Коментари ()1803
© Burgas24.bg
Сашо Кадиев избра и русенските финалистки
Златка Димитрова ще бъде част от журито на кастингите за Мис Мерилин в Бургас и Слънчев бряг. Заедно с нея най-красивите и талантливи момичета от морския регион ще оценяват актьорите от хитовия български сериал "Стъклен дом" Деси Бакърджиева и Сашо Кадиев. Водеща на шоуто пък по традиция тази година е цикламено-синята фурия Супер Бианка. 

Кастингите са без предварително записване, всички желаещи могат да участват като се явят на място. В Слънчев бряг концентрацията на сексапил и артистичност ще бъде съсредоточена в The Americano coffee house на Royal Beach Mall от 14:00 до 18:00 часа на 11 август. В същия часови диапазон, но на следващия ден - 12 август, ще се проведат кастингите и в Бургас. Очарованието си претендентките ще демонстрират на Северния плаж в Beach bar White Flight, който се намира близо до паркинг "Адам и Ева".

Чисто нов автомобил е наградата, която ще грабне победителката от нацоналния конкурс "Мис Мерилин" и тази година. Много приятни изненади и интересни срещи с родни знаменитости очакват финалистките в бляскавия конкурс.
Победителките от първите две издания вече могат да се похвалят с шеметна кариера. Носителката на короната "Мис Мерилин" 2009 Гея Антонова беше ангажирана за редица реклами, музикални клипове и фотосесии у нас и в чужбина. Очарователната призьорка участва в най-скъпата реклама, снимана в света, след като стана лице за 2011 година на една от най-големите индийски компании.

Тазгодишното издание на кокурса е най-мащабното, провеждано до сега. 10 са градовете, в които ще се търси най-близкия до съвременния образ на иконата Мерилин. Кастингите ще продължат през цялото лято, а победителката ще бъде избрана на финален конкурс през октомври.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Chernata-Zlatka-shte-tursi-Mis-Merilin-v-Burgas-i-Slunchev-bryag-277310
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.