Младеж открадна чантата на жена докато тя му давала огънче
Автор: Екип Burgas24.bg 11:59 / 10.06.2011Коментари ()557
На 09.06.т.г. служители от Районно управление «Полиция» - Несебър са получили съобщение за грабеж, осъществен в района на х-л «Свежест» в Слънчев бряг - установено е, че пострадала е 58-годишна жена от гр. Върбица, работеща като миячка в заведение в х-л «Нептун» в курортния комплекс.

По думите й, прибирайки се от работа, на алея до х-л «Джой» преди х-л «Свежест» е спряна от младеж, поискал огънче за да си запали цигарата. В момента, в който тя му подала запалката, младежът издърпал от рамото й дамската чанта и съборил 58-годишната жена на земята. В чантата са се съдържали лични документи, сумата от 30 лв. и дамски принадлежности.

В резултат на бързите полицейски действия, предприети по «горещи следи» е установен извършителя на деянието - това е криминално проявения Н.Н., 18-годишен от с. Широка Лъка, обл. Смолян, който е направил пълни самопризнания за извършеното престъпление. Установено е, че Н.Н. е извършител и на кражбата на портмоне, собственост на 18-годишна холандска туристка, отседнала в Слънечв бряг, съдържащо сумата от 50 лв., мобилен телефон, цифров фоторапарат и златен пръстен, / кражбата е извършена от плажа пред х-л «Глобус» в Слънчев бряг на 05.06.т.г./. Част от откраднатите вещи са заложени в бургаска заложна къща в Бургас / някои от тях са иззети и ще бъдат върнати на холанката/. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на Н.Н. продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.


Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Mladezh-otkradna-chantata-na-zhena-dokato-tya-mu-davala-ogunche-261485
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.