ГЕРБ-Бургас: Няма да се подадем на инсинуации и клевети
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 22.02.2011Коментари ()688
Общинските съветници от политическа партия ГЕРБ - Бургас разпратиха писмо до медиите в града. Чрез текста му те се обявиха публично срещу "инсинуациите и клеветите, които всеки ден заливат зрителите на кабелна телевизия СКАТ".

Burgas24.bg публикува без редакции текста на писмото на политическа партия ГЕРБ.

 

"Уважаеми бургазлии,

 

Общинските съветници на ПП ГЕРБ в Бургас обявяваме публично, че никой от нас няма да се подаде на инсинуациите и клеветите, които всеки ден заливат зрителите на кабелна телевизия СКАТ. Напротив. Обявяваме се категорично срещу манипулациите и измислените обвинения срещу наши колеги.

На всеки няколко месеца в телевизия СКАТ започва кампания срещу някой от съветниците в ПП ГЕРБ или срещу лидерите й. Обвиненията са измислени, използваните кадри са монтирани тенденциозно, а думите на хората са извадени от контекст.

За нас, общинските съветници от ПП ГЕРБ, е недопустимо един собственик на медия, да използва журналистите си изцяло за поръчкови материали, те да изричат откровени лъжи в ефир с една единствена цел - да бъдат очернени хората, които правят Бургас един по-добър за живеене град.

Ние отлично разбираме, че собственикът на телевизия СКАТ има политически амбиции, но нека ги реализира с действия полезни за съгражданите му, а не да използва телевизията си за разчистване на сметки с опонентите си.

Припомняме, че служителите на телевизия СКАТ, които са и общински съветници, не присъстваха по време на гласуването на Бюджет 2011 на Община Бургас. С това те отказаха на бургазлии да имат нови улици, обновен градски транспорт, обновени детски градини, спортни комплекси и т.н."


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/GERB-Burgas-Nyama-da-se-podadem-na-insinuacii-i-kleveti-231996
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.