Правете това в неделя, за да имате продуктивна седмица
©
Всеки петък чувстваме огромно облекчение, че за идните два дни ще може да загърбим работните ангажименти и да се насладим на малко почивка или любими дейности.

Ето какво трябва да знаем

Но все пак в неделя е денят, в който трябва да погледнем към идната седмица и да планираме някои от важните задачи. Било то в работен аспект, или пък в личен.

Ако в края на настоящата седмица планираме и организираме следващата седмица, ще бъдем много по-продуктивни. Ето и няколко неща, които да правим в неделя, за за да имаме продуктивна седмица.

Семейните ангажименти

Добра идея е да седнем и обновим ангажиментите, които всеки член на семейството има през идната седмица. Независимо дали става дума за записани часове за лекари, спортни мероприятия и тренировки или кой кога трябва да вземе децата от училище.

Почистване на важни зони

Чистота е важна за нашето здраве, затова е хубаво в неделя да впрягаме всички членове на семейството, за да бъдат почистени някои от най-използваните зони у дома.

Така например може да почистим котлоните, фурната и плота, докато някой друг се заеме с мивката в банята или пусне прахосмукачка. Изхвърлянето на боклука също е добра идея, за да не започваме новата седмица точно с тази задача.

В помощ на децата

След като децата са ни помогнали в почистването на дома, то може да им върнем услугата и да им ударим едно рамо в подготовката им за новата седмица, пише LifeStyle.bg.

Ето какво трябва да знаем и правим, за да постигнем успех с цветето

Така например заедно с тях може да прегледаме раницата и изхвърлим всякакви останали опаковки или листа, които не са потребни, пише Good Housekeeping.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Pravete-tova-v-nedelya-za-da-imateproduktivna-sedmica-2313960
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.