Ева Кикерезова призна за кофти момент, излекува се с екскурзия до Виетнам
Автор: Десислава Томева 17:13 / 26.10.2024Коментари ()332
Красавицата от прогнозата за времето на БНТ, никога не пести лични впечатления. Ева Кикерезова, която всеки зрител приема като балансиран и усмихнат човек, сама призна, че е била разклатена. Сподели и лечението за черните мисли.

Във Facebook Ева написа:

Преди няколко месеца имах много кофти, от емоционална гледна точка период. Тогава точно ми звънна моята приятелка Severina Markova, да ме чуела как съм. Викам - не съм добре, крива съм, чувствам се изтощена, на предела на силите си. Тя обаче, като виден пътешественик, каза - на теб ти трябва един Виетнам - идвай с мен, правя група в края на октомври.

Аз ѝ казах, че съм толкова уморена и напрегната, че просто няма шанс да тръгна и то за пътешествие, на което всеки ден ще сме на различно място, ще обикяляме, ще спим във влак, ще спим и на кораб, ще имаме два вътрешни полета, ще се возим с лифтове, ще изкачване върхове и какво ли още не. Тя обаче беше категорична. Мъжът ми и той се нави и така стегнахме багажа за Виетнам.

Да ви призная, тръгнах без никакви очаквания, обаче това, което ми се случи в тази страна е нещо, което не мога да го обясня с думи. Тази приятно луда жена напълно промени представите ми за пътуване.

Направила съм страшно много снимки, събрала съм и видео материал, надявам се скоро да успея да ви потопя в атмосферата на тази магична държава.



Още по темата: общо новини по темата: 2003
26.10.2024 Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
26.10.2024 Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
26.10.2024 Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че умирам
26.10.2024 Инфлуенсър се разплака след шамар от Емил Каменов
26.10.2024 Здравко от Приморско засне много притеснително явление на остров
Св.Анастасия
26.10.2024 Тя е сред най-колоритните участници и я гласят за победител в "Биг брадър"
предишна страница [ 1/334 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Eva-Kikerezova-prizna-za-kofti-moment-izlekuva-se-s-ekskurziya-do-Vietnam-2313231
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.