Бургаската батка в "Биг Брадър" крие гадже извън къщата
©
Виктор Ангелов е на топа на устата в последно време заради донжуанските си изпълнения в най-известната реалити къща. Още с влизането си той се "влюби" до уши в добре полираната от естетични процедури Беба и само след няколко дни й засвидетелства силните си мераци, като дори й посвети стихотворение.

Зрителите останаха втрещени от бързото зараждане на чувствата и засипаха интернет пространството с подигравки за бръснаря от Бургас.

Но дали той наистина съвсем случайно е срещнал любовта на живота си в изолацията на Нови хан, или това е просто е стратегия за спечелване на формата?

Виктор си има годеница. Според близки на двойката, която никога не се е разделяла, двамата са заличили всички онлайн новини за годежа си, за да може напомпаното момче да спечели симпатиите на аудиторията като влюбен Ромео и по този начин да си осигури победата.

Именно русото изкушение стои зад социалните мрежи на Виктор в момента и публикува в тях най-актуалното от телевизионните изпълнения на годеника си. 

Връзката на Виктор с Деси започва бурно, защото когато се запознават, мачото има сериозни отношения с друга девойка, пише "Ретро". Той я зарязва, а годежът му с Деси настъпва бързо след това.

Според нейни приятелки тя е напълно уверена в годеника си и не се притеснява от привидната му близост, която той демонстрира с тунингованата Беба.



Още по темата: общо новини по темата: 1991
25.10.2024 Мъжът на Петя Дикова: Нашето обичане става на 7 днес
25.10.2024 Кейти Пери ударила Орландо Блум по мъжкото му достойнство
25.10.2024 Не бихте си помислили, че има син на 21 години
25.10.2024 Легендарна водеща продължава битката с коварна болест
25.10.2024 След 27 години брак той се разведе, новата му - също, за да са заедно
25.10.2024 Хванаха в крачка Лео ди Каприо с един от най-успешните модели
предишна страница [ 1/332 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Burgaskata-batka-v-Big-Bradur-krie-gadzhe-izvun-kushtata-2311940
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.