Бургазлии, забелязахте ли къде е сниман новият клип на Папи Ханс?
©
Пореден страхотен сезон, наситен с концерти и събития, изпрати Туристически комплекс "Остров Света Анастасия“. През Лято 2024 откритата сцена под звездите беше магнит за тематични вечери, диджей партита, спектакли на Държавна опера-Бургас и ДТ "Адриана Будевска“. А хиляди посетители пяха и танцуваха с музикални звезди като Белослава, Deep Zone Project, "Мери Бойс Бенд“, Стефан Вълдобрев, "Обичайните заподозрени“ и още много обичани изпълнители. 

Сред тях бе и музикалната звезда Папи Ханс, който осъществи най-новия си проект на остров Света Анастасия. Още преди разгара на лятото, изпълнителят избра популярната локация за заснемане на клип към най-новия си хит – "Песен за нея“. Видеото е дело на бургазлията Иван Даскалов и се отличава със семпла, но въздействаща визия. Само за броени дни клипът има над половин милион гледания онлайн канала Papi Hans. 

"За тази песен с истинска история исках да направя клип, който да е подобаващо истински. В последния момент го решихме – просто ще се забавляваме, ще изпеем и изсвирим песента на място, което обичаме – остров Света Анастасия“, споделя в социалните мрежи певецът. 

След заснемането на клипа в началото на август на остров Света Анастасия, изпълнителят изнесе и концерт, който бе напълно разпродаден. Екипът на обекта вече се подготвя за следващия събитиен сезон, изпълнен с музикални емоции. А запазените дати за сватби през 2025 г. на топ дестинацията се запълват бързо. 

През изминалия уикенд остров Света Анастасия бе посетен и от Димитър Маринов, който е първият българин, стъпил на сцената на Оскарите след участието си във филма "Зелената книга“. Актьорът беше в Бургас за представяне на три филма с негови участие - биографичният за Георги Аспарухов – Гунди, късометражният "Сельодка“ и пълнометражният "Караганда". Въпреки натовареният график в морския град, той успя да отдели време, за да разгледа една от най-популярните туристически атракции.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Burgazlii-zabelyazahte-li-kude-e-sniman-noviyat-klip-na-Papi-Hans-2298876
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.