Нека помогнем! Майка на малко дете се бори с коварно заболяване
© NOVA
Майка на 4-годишно дете се бори с тежко заболяване, а за лечението й са нужни средства, с които семейството не разполага. В стремежа си сами да се справят Галя Попова и съпругът ѝ дори вече са ипотекирали жилището си. Кредитите покриват известна сума, но тя се оказва недостатъчна за последния етап на лечението на жената в чужбина.

"За пръв път беше видян през 2020 г. туморът. Имам две неуспешни операции в България. След много опити да продължа лечението си у нас ми беше отказано с аргумент, че тук няма лекарства. Принудих се да отида в клиника в Турция", споделя Галя пред NOVA. 

Със собствени сили семейството ѝ успяло да осигури 3-годишно лечение. През януари се наложило жената да започне системна химиотерапия и последваща лъчетерапия.

Близки, приятели и колеги на болната учителка също се опитват да помогнат. "Всяка майка ще разбере положението, в което се намира Галя. Тук въпросът е всеки да дари по малко, колкото може", каза Мая Методиева, която е приятелка на борбената жена. "Трябва да я подкрепите, защото децата в училище много я обичат и я очакват да се върне с нетърпение", каза колежка на Галя Попова.

Ако желаете да помогнете на Галя в борбата ѝ с болестта, може да го направите като преведете средства по следната банкова сметка:

Титуляр: Галина Олегова Попова

IBAN: BG24STSA93000030219814

BIC: STSABGSF

Основание: лечение


Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/Neka-pomognem-Maika-na-malko-dete-se-bori-s-kovarno-zabolyavane-2293117
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.