Съсипаха го!
©
Актьорът и панелист в предаването "На кафе“ Дарин Ангелов беше засегнат от обидно съобщение в социалните мрежи. След като сподели кратко видео със своите последователи, един от коментарите го постави в неудобно положение, отправяйки остри критики към външния му вид.

Фенка на актьора го нарече "сбръчкан“ и отбеляза, че лицето му вече не изглежда както преди. "Оле, много си се сбръчкал, Дарко. От липсата на сън ли, от друго ли, но лицето ти изглежда ужасно. Няма и помен от симпатичния мъж, който беше преди“, гласеше грубият коментар.

Вместо да отговори с обида или нападка, Дарин запази хладнокръвие и отговори с ироничен тон: "Ти пък не си мръднала“. С този лаконичен отговор той показа, че няма да се поддаде на провокации и запази достойнството си.

Мнозина от феновете му похвалиха спокойната му реакция, която подчерта професионализма и зрелостта му. Въпреки че остаряването е естествен процес, актьорът не се свени да приема промените във външния си вид и предпочита да се фокусира върху позитивите.

Дарин Ангелов премина през труден период в личния си живот, след като преживя тежък развод със съпругата си. Според близки до актьора, именно тези емоционални сътресения са причина за появата на бръчките, за които му е направен коментар. Но от началото на годината той се радва на нова връзка с известната гимнастичка Невяна Владинова, с която изглежда щастливо обвързан.

Въпреки предизвикателствата, Дарин продължава да бъде обичан от своите фенове и успява да се справя с негативните коментари с чувство за хумор, пише "Блиц".



Още по темата: общо новини по темата: 1546
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
предишна страница [ 1/258 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Susipaha-go-2283533
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.