Антоанет Пепе се събра с първия си мъж
Инфлуенсърката Антоанет Пепе отпразнува рождения ден на двете си дъщери – София и Сиена. Малките красавици отбелязаха порастването си на една локация, но с две партита.

По-голямата дъщеря на Пепе, София, която навърши осем години, отбеляза празника си с тематично диджей парти. Сиена, която навърши шест години имаше парти с русалки.

"Рожден ден за чудо и приказ“ – написа Антоанет по повод страхотното събитие.

Инфлуенсърката публикува снимки в своя Instagram профил, на които се вижда колко много всъщност се забавляват децата. Част от партито включва хапване в джакузи. София, Сиена и гостите на партитата им държат картонени чинии с пица в тях, докато са седнали в празно джакузи.

На следващите кадри на Пепе се вижда тематичната украса за партито на Сиена. Тортата на малката русалка е синьо-зелена с морски детайли, като морски кончета, звезди и водна растителност. За декор присъстват цветовете – розово, синьо и зелено.

От другата страна на терасата, където е организирано събитието, е позициониран диджей декора на София. Тортата й е черна с цикламена глазура, а най-отгоре се виждат бляскави диско топки. Няма парти без музика, та диждейското място като декор има огромен пулт, а цветовете са бяло и черно.

"Тази година Сиена и София отново празнуваха заедно, но си имаха различни украси и тематични торти“ – поясни инфлуенсърката Пепе.

Освен красиви моменти от детските партита, Антоанет публикува обща снимка с едни от най-специалните хора за нея. На кадъра се вижда настоящия й мъж Иво Карамански-младши, от когото роди четвърто си дете – Беатрис, рожденичките София и Сиена, както и техния баща датчанина Филип. Той е прегърнал жената, от която чака своето трето дете. Разбира се, на снимката се вижда и синът на Пепе – Матиас.

Дъщерите на Антоанет Пепе имаха и други по-малки торти, в дните, в които са родени. Тогава момичетата за пръв път духнаха свещички и имаха възможността да си пожелаят своите искрени желания, пише Ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 1415
25.09.2024 »
25.09.2024 »
25.09.2024 »
25.09.2024 »
25.09.2024 »
25.09.2024 »
предишна страница [ 1/236 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Antoanet-Pepe-se-subra-s-purviya-si-muzh-2275190
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.