Дженифър Анистън показа нещо, което не беше показвала досега
Автор: Екип Burgas24.bg 16:01 / 20.09.2024Коментари ()377
Дженифър Анистън показа никога не показвани места от имението си, което е на стойност 21 милиона долара. Кратко видео от подготовката й за наградите "Еми" издаде в какъв лукс живее актрисата.

За събитието Дженифър се появи с инкрустирана с перли и диаманти рокля на Oscar de la Renta и бижута на Tiffany & Co. Звездата от "Приятели" се приготви за холивудското соаре в дома си, който буквално спира дъха. 

Докато Дженифър се разхождаше из безупречния си дом, феновете й успяха да видяот отблизо епичната й библиотека от средата на века. Това е много важна част от нейното луксозно жилище. Библиотеката е курирана от нейния интериорен дизайнер Стивън Шадли.

Подовете в дома на Дженифър са от черешов дъб. На клипа се вижда, че актрисата е добавила плюшен кремав килим под великолепните рафтове, отрупани с книги и бронзови скулптури. Актрисата е отделила специални ъглчета за нейните златни статуетки. На библиотеката е и нейната награда "Еми", която спечели за най-добра главна актриса в комедиен сериал за "Приятели".

В дома й се виждат още черни врати, огледалата с тъмни рамка и готическите акценти.

"Джен обожава дърво, камък и бронз - материали, които имат истинско съдържание и дълбочина. Без значение колко красиво или бляскаво е нещо, то трябва да е топло и привлекателно", каза Стивън Шадли пред Architectural Digest.

Домът на актрисата без съмнение крие съкровищница от спомени за звездата. Тя избра дизайнерския имот за място за интимната си сватба с бившия си съпруг Джъстин Теру през 2015 г. Двойката си размени клетви в красивото имение в Бел Еър, почти три години след като се сгодиха. 

Около 75 гости бяха поканени на сватба на двойката в задния двор, която включваше звезден списък от гости. Елън Дедженеръс и Порша де Роси, Емили Блънт и Джон Красински, Лиза Кудроу, Челси Хендлър, Джейсън Бейтман, Джими Кимъл и колегите от "Приятели" бяха там, за да се забавляват на сватбата й.

В дома си в момента Дженифър е сама. Придружават я нейните домашни любимци и спортните инструктори по йога и фитнес. Но кой знае - имение за 21 млн. едва ли остава дълго време празно, пише Ladyzone.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 1349
20.09.2024 »
20.09.2024 »
20.09.2024 »
20.09.2024 »
20.09.2024 »
20.09.2024 »
предишна страница [ 1/225 ] следващата страница
Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Dzhenifur-Anistun-pokaza-neshto-koeto-ne-beshe-pokazvala-dosega-2270392
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.