Дом "Вяра, Надежда и Любов“ отпечата брошура с безплатни социални услуги
Автор: Екип Burgas24.bg 11:20 / 12.01.2011Коментари ()1111
©
Домът за медико-социални грижи за деца "Вяра, Надежда и Любов", Бургас, отпечата първата си информационна брошура, описваща пълния набор от безплатни социални услуги, за деца със специални нужди.

Дейности като логопедична терапия, рехабилитация, аналитична кинезитерапия, позиционно лечение, масаж и физикална терапия, са само част от професионалната грижа, която лечебното заведение предлага. От тях ежедневно се възползват малчуганите в институцията, както и тези в центровете за грижа между 0 - 7-годишна възраст.

Брошурата е насочена към семейства от Бургас и региона, които отглеждат деца, нуждаещи се от специализирана грижа и помощ. В ДМСГД - Бургас, тя може да им бъде предоставена безплатно от специалисти в области като медицина, педагогика, психология, кинезитерапия.

Голяма част от информацията, заложена в брошурата, включва новооткритите, през изминалата година, седмичен и дневен център за грижа на деца, както и единствената по рода си сензорна зала.

Към този момент, брошурата се разпространява на няколко места: територията на ДМСГД "Вяра, Надежда и Любов" - Бургас; РД"СП"-ОЗД - Бургас; комисиите по ТЕЛК в града; кабинети на лични лекари и педиатри.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Dom-Vyara-Nadezhda-i-Lyubov-otpechata-broshura-s-bezplatni-socialni-uslugi-220907
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.