Взеха 220 лева от дома на 81-годишна бургазлийка
Автор: Екип Burgas24.bg 12:57 / 12.10.2010Коментари ()650
© Burgas24.bg
Вчера около 10.15 ч. в оперативната дежурна част на Първо РУ "Полиция" - Бургас е получено съобщение от 81-годишна жена за извършена кражба от дома й на бул. "Стефан Стамболов". При извършената проверка е установено, че около 8.30 ч на същата дата, тъжителката е била посетена съседка, придружена от непозната жена.

Непознатата обяснила, че дъщерята на друга тяхна съседка е пострадала при катастрофа и за гипсиране на счупения й крак трябва да се платят 45 лв., с които майка й не разполага. 81-годишната жена обещала да даде исканата сума и съседката отишла при майката на "пострадалата жена". Потърпевшата останала сама с непозната, която я подхванала под мишниците, под предлог че й помага да се придвижи до креслото, където държала парите си.

Без да употребява сила, гостенката бръкнала под покривката на креслото и се отдръпнала. Домакинята също потърсила парите и като не ги открила се обърнала и установила, че посетителката я няма, а е изчезнал и плик със сумата от 220 лв. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава Първо РУ "Полиция" - Бургас.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Vzeha-220-leva-ot-doma-na-81-godishna-burgazliika-198186
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.