Опазването на обществения ред и липсата на паркоместа са сред проблемите в Царево през лятото
Автор: Екип Burgas24.bg 18:12 / 20.09.2010Коментари ()548
© Burgas24.bg
Традиционни са проблемите през летния сезон в Царево. Един от тях е свързан с опазването на обществения ред и по-специално със силата на музиката след определените часове -след 23.30 часа. Това каза кметът на Царево Петко Арнаудов. Той обясни, че до този час може да има музика в заведенията и след този час те може да работят без музика. "Това е единият голям конфликт. Ние направихме много проверки, съставихме и актове. Друг проблем е свързан с паркирането, като ние се опитваме да намерим паркоместа. Ние не се опитваме да използваме паяци и по най-легалния начин да се справяме, за да не създаваме проблем за туристите", обясни кметът.

Арнаудов каза, че другите проблеми, които е имало това лято в Царево, са били по плажовете. "Имам предвид по отношение на заетата зона от туристи. Тази година направихме много проверки и актове в това число. Имаше и ответна реакция срещу мен. Там, където настъпвам интереси на бизнеса, той в един момент се опитва да търси начин да ми го върне. Примерно подаваха сигнали срещу мен в Прокуратурата", каза кметът на Царево и даде пример с къмпинг "Корал" край Лозенец.

Източник: Агенция "Фокус"



Още новини от Регионални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/regionalni/Opazvaneto-na-obshtestveniya-red-i-lipsata-na-parkomesta-sa-sred-problemite-v-Carevo-prez-lyatoto-192915
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.