Детски празник организира Лукойл
Автор: Екип Burgas24.bg 16:05 / 02.09.2010Коментари ()911
На 04 септември /събота/ от 10. 00 ч. на детската площадка на ЛУКОЙЛ в Морската градина ще се проведе детски празник. Кътовете по изкуства ще бъдат открити в 10. 30 ч. Артисти и професионални аниматори ще се грижат за доброто настроение на малчуганите през деня. Много подaръци, пъстри балони и награди за всички присъстващи деца ще са част от изненадите, предвидени за участниците в различните игри. Проявата е в рамките на кампанията за честването на професионалния празник на нефтохимиците - 2-ри септември. Водещи на детското шоу ще бъдат актьорите на бургаския драматичен театър "Адриана Будевска" Невена Цанева и Златко Ангелов.

За първокласниците на работещите на територията на комбината са предвидени специални изненади. Празникът е отворен и за децата на всички бургазлии.

На 3 септември от 20 часа в Летен театър ще се проведе празничен концерт, посветен на професионалния празник на българските нефтохимици. Изпълнители - Магдалена Джанаварова, дует "Шик", Нели Рангелова, Нелина, струнен квартет "Интро", звездата на Виена и Залцбург - сопраното Росалина Мочукова, Капански ансамбъл и др. Ще бъдат връчени морални награди на бургаски нефтохимици от името на Министерството на енергетиката на Руската Федерация и Президента на ОАО "ЛУКОЙЛ", както и на тези, които тази година са отличени със званието "Заслужил нефтохимик" .



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Detski-praznik-organizira-Lukoil-188906
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.