По-голямата част от ремонтите в училищата и детските градини са готови
Автор: Екип Burgas24.bg 18:09 / 24.08.2010Коментари ()734
© Burgas24.bg
По-голямата част от ремонтите в бургаските училища и детски градини са готови, каза зам.-кметът с ресор образование Йорданка Ананиева. По нейните са приключили ремонтите на санитарните възли и голяма част от подмяната на дограмата. С пълна сила текат ремонтите в бургаските училища като основните видове ремонтни дейности ще бъдат завършени до края на този месец, това което е заложено като краен срок.

"Мисля, че всички фирми ще се справят. Там, където има по-големи като обем ремонти се завършат в рамките на срока до 10 септември, но след това ще има довършителни работи", поясни зам.-кметът. Ананиева посочи, че общинската администрация максимално бързи ще предвижи процедурата по външното реновиране на сградата на Английската и Немската гимназия, след ОбС на Бургас гласува средства за ремонта на сесията вчера.

"Ремонтът по оперативната програма вече приключи, той засяга вътрешната част на сградата - смяна на дограма, отоплителна инсталация и др. нищо не беше предвидено спрямо фасадата, която бе в лошо състояние", каза Ананиева.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Po-golyamata-chast-ot-remontite-v-uchilishtata-i-detskite-gradini-sa-gotovi-186810
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.