На Джино Бианкалана не му върви, бизнесът му у нас закъса | ||||||
| ||||||
Ресторантът бе тип "пъб“, в американски стил, а интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията в "Чикаго", както се казваше заведението. Според думите му, той инвестирал над 200 000 лева в ресторанта. "Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в "Драгалевци", които се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела" – коментираха запознати пред "Уикенд". Тази пролет риалити героят, който два пъти спечели "ВИП Брадър" през 2015 и 2017 година, стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но определено му харесва. "Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, сподели бившият годеник на фолк певицата Джена. "Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е“ – заяви риалити звездата, който съчетава работата с грижите за малката Данаила, която се роди в началото на тази година. Припомняме, че Бианкалана и съпругата му Кристиана Канева бяха разделени и имаха проблеми в брака си, но се събраха и сега отново са щастливи заедно. |
Още по темата: | общо новини по темата: 5981 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/997 ] следващата страница |