Започна заседанието на общинския съвет
Автор: Екип Burgas24.bg 11:02 / 24.06.2010Коментари ()876
© Burgas24.bg
В Бургас започна 35-тото редовно заседание на Общинския съвет. В предварителния дневния ред за разглеждане бяха предвидени общо 47 точки. В началото на заседанието бяха входирани общо три нови точки.

Кметът Димитър Николов предлага да бъде закупен хладилен шкаф за детска млечна кухня от собствения бюджет, като се намали бюджета на детската кухня. Втората докладна е от заместник кмета по бюджет и финанси Красимир Стойчев, който изпълнява временно длъжността кмет поради отсъствието на Димитър Николов. Тя касае предоставяне на обект, собственост на ОП "Общински пазари", където да бъде създаден Център за управление и контрол на синята зона.

Третата допълнителна докладна е от председателя на ОбС Снежина Маджарова. Тя предлага учредяване право на строеж за реализация на проект за интегриран градски транспорт по ОП"Регионално развитие". В началото на заседанието Красимир Стойчев оттегли точка 18 от дневния ред. В нея ставаше въпрос за прекратяване договора с "Глобал технолоджи къмпани" за концесия на площад "Св. Св. Кирил и Методий". Вече няколко пъти тази точка влизаше в дневния ред на заседанията на Общински съвет-Бургас.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zapochna-zasedanieto-na-obshtinskiya-suvet-172851
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.