В Бургас показват за премиерно първия видеоклип на "Джулай морнинг"
Автор: Екип Burgas24.bg 13:06 / 23.06.2010Коментари ()1014
© Burgas24.bg
За трети пореден път Община Бургас ще почете с рок концерт Джулая - празник, който всяка година събира на черноморския бряг свободомислещи младежи от всички възрасти. Както повелява традицията, купонът ще започне в нощта срещу 1 юли, с начален час 22.00. Мястото е: Централен плаж, до бившата дискотека "Нептун". Осигурени са безупречна сцена, звук и светлина, а старите приятели могат да се събират на по бира около огньовете, които ще бъдат запалени на пясъка.

Тази година за джулайското настроение ще се погрижат групите "Сънрайз" - в компанията на легендата Кен Хенсли /автор на хипи-химна "Джулай морнинг"/, G.R.A.S., FOUR, "Саундфул" и "Мистър Вагабонд". По време на концерта за първи път на видеостена ще бъде излъчен първият клип на "Джулай морнинг".

Негов продуцент е Георги Мархолев. Той е записан съвсем наскоро заедно с Кен Хенсли. Направен е нов аранжимент на песента. Във видеото са заснети знакови места от Бургас и Черноморието, в него участват актьорите Мария Каварджикова и Николай Сотиров. Общинска администрация кани всички приятели на Джулая да посрещнат изгрева на слънцето в Бургас.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/V-Burgas-pokazvat-za-premierno-purviya-videoklip-na-Dzhulai-morning-172603
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.