Кампанията срещу полово предавани инфекции U Ch00se гостува на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 16:44 / 02.06.2010Коментари ()553
©
Кампанията за борба с полово преадваните инфекции U Ch00se гостува в Бургас. Днес на пресконференция в общината бяха представени данни за кампанията. Като част от акцията днес от 19 часа в двора на руската гимназия "Васил Левски" концерт ще изнесат Д2. Организирана е и дискусия с ученици.

Песента на кампанията U Ch00se ще е част от новия албум на Д2. Вокалът на бандата Дидо заяви, че те подкрепят всички организации, при които млади хора информират други млади по подобни теми, тъй им е по-друго да комуникират с родителите си. Директорът на общинската дирекция по здравеопазване и превантивни дейности д-р Ивайло Димитров пък заяви, че тази кампания е много полезна и важна за младите. По думите му общината също работи за превенция на полово предаваните инфекции, като в Бургас има най-много училища, включени в програма на Министерството на здравеопазването за превенция на полово предаваните болести - общо 10 школа.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Kampaniyata-sreshtu-polovo-predavani-infekcii-U-Ch00se-gostuva-na-Burgas-167615
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.