Малчугани се повозиха на мотори в Морската градина
Автор: Екип Burgas24.bg 14:37 / 01.06.2010Коментари ()1140
В Бургас децата получиха нестандартен подарък за своя празник, предаде репортер на Burgas24.bg. Рокерите от най-големия клуб по Южното черноморие "Морски братя" подариха на най-малките си съграждани неповторимата емоция- да се повозят на мощните машини. Акцията, която събра стотици деца в Морската градина на Бургас имаше и за цел да покаже на подрастващите, че правилата за движение трябва да се спазват от всички,

Само за броени минути терасата пред Казиното се изпълни с рев на мощни двигатели на мотори и детски смях.

Димо Димчев от клуб "Морски братя" сподели: "Както виждате всички ние сме едни попорастнали деца, но детското у нас все още съществува и ние трябва да го запазим, да им създадем малко радост. Тази радост в детските очи е супер зареждаща и ни кара да го правим всяка година".

Освен да подарят емоции акцията на рокерите имаше и друга цел. Рокерите споделиха, че искат с акцията да покажат на най-малките бургазлии , особено в началото на лятната ваканция, че трябва да спазват правилата на пътя, да се придържат към сигурността на улицата.

Оказа се, че акцията, която се провежда единствено в Бургас вече е дала своя плод. Анкета на Burgas24.bg сред малчуганите, дошли на празника показа, че всички те знаят как да пресичат улицата.

Освен малките бургазлии от подаръка се възползваха и много татковци.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Malchugani-se-povoziha-na-motori-v-Morskata-gradina-167262
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.