ПП ГЕРБ води деца на аквапарк, клоуни ще забавляват децата на 1 юни
Автор: Екип Burgas24.bg 16:11 / 30.05.2010Коментари ()724
Структурите на ПП ГЕРБ в Бургаска област продължават да организират инициативи посветени на Деня на детето - 1 юни.
Днес (неделя) в двора на СОУ "Иван Вазов" в Поморие от 17.00 ч. най-малките от града ще могат да изрисуват асфалта на школото, а по-големите ще демонстрират скейтърско шоу.
В село Маринка също се проведе детски празник с много лакомства и огромна торта подарък от ГЕРБ-Бургас.
На самия празник 1 юни структурата на партията в Айтос ще посети детската градина в село Пирне. Възпитаниците й ще получат подаръци, а те ще зарадват гостите си с артистична програма.

ГЕРБ-Приморско ще зарадва децата на селата Ново Паничарево и Веселие, а входът за аквапарка в Приморско ще бъде свободен за най-малките жители на града.

В Бургас клубовете към Гражданско сдружение ГЕРБ - "Меден рудник" и "Предприемачи" ще подготвят в двора на ЦДГ "Чайка" рисуване на асфалта, игри с топка и обръч и клоун, който да весели възпитаниците на детската градина. Художник пък ще изрисува с весели цветове лицата на всички деца. Празникът ще започне точно в 9.00 ч.

Отново на 1 юни, но от 17.00 ч. на новата спортна площадка в ж.к. "Изгрев" регионалният клуб на ГЕРБ и "Предприемачи" ще организират празник да децата. И там бузите на малките палавници ще бъдат изрисувани, а клоуни ще се грижат за доброто им настроение. Клуб "Лазур" и "Предприемачи" към ГЕРБ организират още едно тържество във вторник. Рисунки на асфалт и забава за децата ще има пред "Флората" от 18,30 ч



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/PP-GERB-vodi-deca-na-akvapark-klouni-shte-zabavlyavat-decata-na-1-yuni-166711
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.