Заловиха серийни обирджии на домове
Автор: Екип Burgas24.bg 14:41 / 02.04.2010Коментари ()690
На 31.03.т.г. служители от Второ Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на множество кражби от домове и вили, разположени на територията, обслужвана от полицейското управление - това са : 25 год. Т.Т., 22 год. А.Д. и 25 год. П.Ж., и тримата от бургаския квартал «Банево». Установено е, че същите в различно съучастие, са извършили следните престъпления :

- на 22.11.м.г. във вилна зона «Острицата» - кв. «Банево», чрез взломяване на входната врата са проникнали в частна вила и са извършили кражба на мотофреза, ел. косачка, 2 гуми заедно с джантите и 4 джанти.

- на 17.02.т.г. във вилана зона «Боровете» - кв. «Банево», чрез натиск на входната врата са проникнали във вила, частна собственост, откъдето противозаконно са отнели телевизор и микровълнова фурна

- в началото на месец март т.г. във вилна зона «Острицата», чрез натиск на входната врата са проникнали в частна вила, като са извършили кражба на телевизор, микровълнова фурна, хладилник и ел. помпа.

- в началото на месец март във вилна зона «Боровете» - кв. «Банево» от временна постройка в двор на вилен имот, са извършили кражба на медна пръскачка, 10 м. употребяван кабел и ръчни инструменти.

Съвместно със служители на Районно управление на МВР Айтос повечето от откраднатите вещи са намерени и иззети на територията на град Айтос. Тримата мъже са задържани със заповед за 24 часа. Работата по документиране на престъпната дейност на лицата продължава.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Zaloviha-seriini-obirdzhii-na-domove-153636
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.