Гъста мъгла падна тази сутрин в Странджа
Автор: Екип Burgas24.bg 10:04 / 24.03.2010Коментари ()538
© Burgas24.bg
Мъгла с видимост до 100 метра е паднала тази сутрин в района на Странджа, съобщиха  от Областното пътно управление. От там предупредиха водачите да бъдат особено внимателни ако шофират в този регион освен заради мъглата и влажните пътни настилки.

Мъгла с видимост до 150 метра е надвиснала и в района на Карнобат, уточниха още от областното пътно управление. Към момента все още през Дюлинския проход е забранено преминаването на тежкотоварни автомобили заради активизирало се свлачище и стеснение на пътя. Свлачище е причина и затварянето на участък от пътя Бургас - Звездец - Малко Търново. Там движението на моторните превозни средства е отклонено от км. 280 до км. 282 по стар обходен път. Поставена е необходимата сигнализация.

За целия зимен сезон е затворен Върбишкият проход. Забранено е преминаването на тежкотоварни автомобили по два участъка - за над 10 тона по пътя Черница - Сунгурларе - Чубра и за над 20 тона по пътя Провадия - Айтос. В ремонт остава пътят Банево - Изворище. Обходният маршрут е през селата Рудник и Миролюбово.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Gusta-mugla-padna-tazi-sutrin-v-Strandzha-151288
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.