Информираността сред младите хора е най-добрата превантивна форма срещу насилието
Автор: Екип Burgas24.bg 12:20 / 28.02.2010Коментари ()1282
©
В днешно време насилието сред младежите започва още от ранна възраст, за да бъде предотвратено се налага използване на различени подходи за превенция. Клуб "Противодействие на Младежката Престъпност" към Сдружение „Младежки глас" проведе среща с ученици от 4 клас на ОУ „П.Р.Славейков" на тема „Обща младежка престъпност и насилието в училище".

„Желанието да творим и да създаваме красота, а не да правим пакости. Настоящата среща е опознавателна, тя слага началото на една традиция за решаването на проблемите сред децата с помощта на учениците от П.Р.Славейков" с тези думи Ружа Георгиева откри срещата в Галерия „Богориди".

„За постигането на резултати и противодействие на престъпността провеждаме дискусии и запознаване на младежите, чрез срещи с неправителствени организации, които се занимават с проблемите пораждащи насилие и с институциите като местната управа и МВР. Сдружението „Младежки глас" инициира клип „Не на насилието сред младежите", който се разпространява в интернет и скоро ще бъде и пуснат по телевизионните канали" заяви Константин Каикчиян председател на клуб "Противодействие на Младежката Престъпност" към Сдружение „Младежки глас".



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Informiranostta-sred-mladite-hora-e-nai-dobrata-prevantivna-forma-sreshtu-nasilieto-145725
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.