Срокът за подаване на информационни карти за отпадъчните води изтича на 8 март
Автор: Екип Burgas24.bg 09:51 / 25.02.2010Коментари ()484
© Burgas24.bg
Информационни карти за количествата на заустените отпадъчни води за 2009 г. се приемат в РИОСВ - Бургас до 8 март. Всички оператори, които заустват отпадъчни води в повърхностни водни обекти - промишлени предприятия, пречиствателни станции и канализационни системи на населени места следва да представят такива карти. На територията, контролирана от РИОСВ-Бургас те са 64 на брой.

В информационните карти се посочват данни за производствените характеристики за всеки един промишлен обект, взетите и използвани количества вода, пречистването им, както и информация за състоянието на пречиствателните съоръжения и канализационните мрежи. Подадената информация се попълва в единна контролно-информационна система за състоянието на отпадъчните води.

При необходимост от консултации по изготвяне на информационните карти, можете да се обръщате към експертите по "Опазване на водите" в РИОСВ.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Srokut-za-podavane-na-informacionni-karti-za-otpaduchnite-vodi-izticha-na-8-mart-144969
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.