"Атака" вече има младежка структура в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 23.02.2010Коментари ()633
© Burgas24.bg
Партия Атака учреди своя младежка структура в Бургас. За събитието пристигна Деница Гаджева, секретар на Националната младежка организация на Атака. Създаването на клуба в Бургас е част от стратегията на партията след изборите - по-целенасочена работа по места, увеличаване броя на клубовете и поддръжниците.

"Установихме, че до момента, вече почти 5 години, реално с електората и симпатизантите ни не е имало пряка връзка. Предоверихме се на ТВ СКАТ и Валери Симеонов, които не са водили истинска политика, а са обслужвали единствено интересите си. Сега започваме на чисто и съм сигурна, че благодарение на многото млади хора, които проявяват интерес към Атака, ще постигнем високи резултати", заяви Деница Гаджева.

Отговорник на младежката структура в Бургас стана Георги Недев. Той е симпатизант на Атака от самото й създаване. Членовете на новосъздадения клуб получиха задача да дадат своите предложения за новия Закон за младежта. Всички идеи, след като получат одобрение от националното ръководство, ще намерят място в предложенията на Атака в пленарна зала.

Молби за членство в младежката структура се подават в клуба на партията в центъра на града. Първата задача на младежите е подготовката за отбелязването на националния празник на България - 3-ти март. Атака организира безплатен транспорт за всички от Бургас и региона за тържествения концерт на пл."Ал. Невски" в столицата като единственото условие е да направят заявка за присъствието си.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Ataka-veche-ima-mladezhka-struktura-v-Burgas-144438
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.