Организация призовава да приютим бездомен домашен любимец
Автор: Екип Burgas24.bg 17:09 / 17.02.2010Коментари ()641
©
Млада фондация "Приятели на животните - Бургас" започна кампания за набиране на доброволци, които да приемат бездомни животни в къщите си. Целта е чрез приемни семейства да се подготвят животните за бъдещите им осиновители.

Ако решите да приемете в дома си куче, може да изберете своя повереник направо от общинския приют, който се намира в месността Пода или от галерията снимки на сайта на фондацията http://homeless-burgas.110mb.com/.

След като си изберете любимец на помощ идват доброволците от "Приятели на животните". Те търсят постоянен дом и ако не можете да поемете временните разходи за храна, медицински прегледи или евентуално лечение, Ви помагат със средства.

Фондацията се финансира изцяло от дарения. Голяма част от помощта идва от Холандия. До момента от Страната на лалетата са изпратили над 200 кг. с храна, медикаменти и финансират лечението на някои от животните със сериозни заболявания или вродени дефекти.

На сайта на фондацията можете да откриете повече информация за дейността, данни за контакти, както и различни начини за подпомагане на тази благородна кауза.


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Organizaciya-prizovava-da-priyutim-bezdomen-domashen-lyubimec-143301
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.