Народните представители посрещнаха Трифон Зарезан с производители
Автор: Екип Burgas24.bg 15:04 / 14.02.2010Коментари ()1354
© Burgas24.bg
Народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас посрещнаха Трифон Зарезан с лозарите от целия регион. Областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев първо заряза лозите в Поморийско с колегата си Иван Алексиев, а след това поздрави производителите на грозде в Несебърския край. В празника там се включи и зам.-областният управител Златко Димитров, който е и общински лидер на ПП ГЕРБ в Несебър.

Д-р Галина Милева се включи в кукерското шествие на Созопол. Там представители от всички села се показаха в нови празнични костюми. Една от специалните награди беше връчена на кукерите от село Зидарово, които я получиха лично от народния представител на ПП ГЕРБ.
Депутатът от Карнобат Вяра Петрова уважи родния си край, където празника започна от ранни зори. Петрова поздрави лозарите и в Сунгурларе, където пристигна и областният управител Константин Гребенаров.

Председателят на транспортната комисия в парламента Иван Вълков уважи производителите в кв. Сарафово и в село Веселие. Там той заряза лозите с хората от Община Приморско.

Народният представител Стоян Гюзелев посрещна празника на виното в Община Средец.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Narodnite-predstaviteli-posreshtnaha-Trifon-Zarezan-s-proizvoditeli-142559
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.