Снежина Маджарова: Пожелавам си по-спокойна година в ОбС
Автор: Екип Burgas24.bg 11:46 / 05.01.2010Коментари ()1098
© Burgas24.bg
Председателят на Общинския съвет в Бургас Снежина Маджарова каза, че приоритетите на дейността на съветниците ще са свързани с доброто развитие на Бургас. Ще подпомагаме общинска администрация в добрите проекти, които са започнати. Тя допълни, че заради кризата тази година общината няма да има възможност да отдели много собствени средства аз изграждане на инфраструктури обекти и за това ще се заложи на работа по проекти по привлечени от европейските фондове средства.

"Благодарение на много добрата работа по европейските проекти Община Бургас ще продължи да се развива изключително добре и тази година ще имаме възможност да открием емблематичната сграда на Казиното. Искрено се надяваме, че ще се справим с мостика в морската градина и историческото ядро на градината ще продължи и работата по пътните артерии. Мисля че тази година ще успеем да направим и първата копка на един емблематичен за града ни проект какъвто е детелината "Бургас - Созопол- Средец", каза Маджарова.

"Предстои да се изготви новия бюджет и в него ще бъдат заложени тези приоритети. Ще бъдат подкрепени и всички добри социални проекти на общината", допълни Маджарова. Тя каза още, че ще продължи обновяването на материалната база в училищата и детските градини в общината и се надява, градът ни да има още по-модерно и европейско излъчване. Относно работата в Общинския съвет Маджарова си пожела годината е много по-спокойна и да не се разгарят излишни политически страсти, които пречат на дейността на съветниците.

Източник: Агенция "Фокус"


Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Snezhina-Madzharova-Pozhelavam-si-po-spokoina-godina-v-ObS-129348
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.