Як бой пред дискотека "Елит" завърши в болницата
Автор: Екип Burgas24.bg 09:41 / 07.12.2009Коментари ()6221
© Burgas24.bg
Тази нощ около 02.15 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнало сбиване пред дискотека "Елит" в Морската градина. Установено е, че скандала, прераснал в сбиване се е осъществил между 36 годишния портиер, 21 годишен охранител на заведението и лицата В.Г., 24 годишен, А.Р., 20 годишен и трети младеж, който е известен само с прякора си. Причина са сбиването е отказа на портиера и охраната да допуснат в дискотеката въпросните младежи.

В.Г. нанесъл удар в областта на главата на портиера с неустановен предмет в резултат на което, 36 годишния мъж изпаднал в безпомощно състояние и бил откаран по спешност в бургаската болница, където е настанен за лечение в отделение "Неврохирургия", с диагноза "комоцио". И тримата младежи са отправили закани за саморазправа и заплахи спрямо портиера и охраната да не оказват съдействие на полицията за разкриване на самоличността им. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас, в района на дискотеката е задържан 20 годишния А.Р., а останалите двама младежи се издирват. Работата по случая продължава.

Според Дарик става дума за Веселин Щангиста, Атанас Мусито и Драгомир Чушката, които са част от бандата на Рижите.

Миналата година след скандал пред дискотеката бе убит охранител. Нападателят бе заловен и осъден на доживотна присъда, в последствие обжалва присъдата.



Още по темата: общо новини по темата: 1
14.12.2009 »
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Yak-boi-pred-diskoteka-Elit-zavurshi-v-bolnicata-123602
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.