БДЖ организират превоза на групи студенти за студентския празник
Автор: Екип Burgas24.bg 17:15 / 04.12.2009Коментари ()578
© Burgas24.bg
„Български държавни железници" ЕАД ще осигурят пътуването на организирани групи от близо 1 500 студенти от различни градове, които планират да посрещнат студентския празник в някои от туристическите дестинации в България.

Младите хора ще пътуват основно от София, Пловдив, Русе, Свищов и Варна, за да отпразнуват 8-ми декември в живописните градове с богато културно и историческо наследство като Велико Търново, Троян, Трявна, Копривщица и Калофер, както и до други туристически дестинации като Добринище и Сандански.

За да осигури удобното пътуване на своите клиенти през активния период на пътуване на организирани студентски групи в дните около предстоящия празник, железопътният превозвач ще добави допълнителни вагони към съставите на някои влакове.

За периода от 6-ти до 10-ти декември с допълнителни вагони ще пътуват един ускорен бърз влак, четири бързи влака и един пътнически влак, които се движат по различни направления на страната.

„Български държавни железници" ЕАД напомнят на младите си клиенти, които не са осигурили пътуването си за посрещане на студентския празник, че във всички железопътни бюра и гари в страната се извършва пет дневна предварителна продажба на билети и резервация на седящи места.

Националният железопътен превозвач пожелава на всички студенти приятно посрещане на студентския празник!



Още новини от Национални новини:

https://www.burgas24.bg/novini/Bylgaria/BDZh-organizirat-prevoza-na-grupi-studenti-za-studentskiya-praznik-123264
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.