"Независимите", напуснали Атака, отговориха на нападките на СДС
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 16.11.2009Коментари ()1053
© Burgas24.bg
Бившите съветници на „Атака" в общинския съвет, сега Независими излязоха с декларация в отговор на мнението, разпространено от СДС- Бургас , че създават неокомунизъм. Публикуваме декларацията без съкращения:

 

ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ НА ГРУПА СЪМНИТЕЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТИ "НЕЗАВИСИМИ" (НЕОКОМУНИСТИ)

1. Политическо оцеляване на групата "Независими" чрез непрекъснати медийни атаки срещу доблестни партии, защитаващи национални, интернационални, европейски и еврейски ценности по методите на Светата Инквизиция.

2. Изграждане на нова "Берлинска стена" по ул. "Лермонтов" град Бургас, която трайно и завинаги да прекъсне топлите политически, икономически и интимни връзки между централата на СДС - Бургас на ул. "Богориди" и Община Бургас.

3. Дискредитиране члена на Общ. съвет от СДС (1 бр.) с цел ограничаване на огромното му въздействие върху обществено-политическия живот на Община Бургас.

4. Дискредитиране на зам.-кмета К. Марков от СДС чрез лъжливи внушения, че приятелят му Атанас Бошев с фирмите си е "налапал" голяма част от общинските строителни обекти - детски площадки, детски градини, читалища, училища, ремонти на улици, тоалетни и др.

5. Дискредитиране на кмета Д. Николов чрез лъжливи внушения, че бившия му шофьор Ружди Хасан от ДПС в общи фирми с Атанас Бошев (вж. т. 4) е изградил антикорупционно и без конфликт на интереси гореизброените обекти по системата "капка по капка - вир".

6. Съдване на "уродливи" пречки за изграждане на "колелото" (а не "детелината") на пътен възел Бургас - Созопол - "М. рудник" под предтекст, че е проектиран преди 30 години и с тайна цел злепоставяне на общинската управа, че отмята мероприятия вместо да решава проблемите.

7. Извършване на саботажни действия от "независими" бойни групи, които да взривят Моста и Часовника и в навечерието на 6-и декември да пръснат позиви срещу организиралите "импийчмънт" благородни политически сили.

8. Насаждане на носталгия чрез прожекции на съветски анимационни филми с разлагащо демократичните нрави действие като "Ну погоди" и "Чебурашка". Раздаване на марципани, вафли "Тракия" и паста за зъби "Мечо Пух" по главните пешеходни улици на град Бургас. Канене в СКАТ на болшевишки гости, участвали в щурма на "Аврора" и ВОСР.

Група съмнителни политически субекти - НЕЗАВИСИМИ.
Заб. Фразеологията в документа е взета от Декларацията на СДС.




Още по темата: общо новини по темата: 24
11.03.2010 »
21.01.2010 »
23.12.2009 »
18.12.2009 »
17.12.2009 »
17.12.2009 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница
Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Nezavisimite-napusnali-Ataka-otgovoriha-na-napadkite-na-SDS-119748
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.