Д-р Любомир Калудов представя нова своя книга в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 11:03 / 10.11.2009Коментари ()981
©
Д-р Любомир Калудов напук на кризата и различните видове грип решава да добави към вашето лечение и дози здравословен, отпускащ смях. Прави го успешно със своята най-нова книга „Скъпи Тъпчо", съдържаща хумористични разкази. Сборникът е и карта за доживотно присъствие в едноименния клуб. Там членството е дълговечно, никой не те пита дали го искаш и е неизбежно. Вълшебникът на пластичната хирургия отстранява със скалпела на перото недостатъците в ежедневието ни, изсмуква с лечебен сарказъм затлъстяването на пороците и подплатява увисналото лошо настроение със силикона на неподражаемата си сатира. Положителните резултати са необратими. Не се притеснявайте от непрекъснатия смях, защото той стяга коремните мускули и гори 3 пъти повече калории отколкото търчането в парка. Най-опасното от него са мимическите бръчки, но щом д-р Калудов е насреща, значи няма страшно.
Само чувството ви за хумор е задължително.

За своята най-нова книга известният ни хирург беше номиниран за литературната награда на името на Димитър Димов на Световния конгрес на лекарите-писатели провел се преди месец в София.

Стихове на д-р Калудов от първите му две книги „Римувани фотоъгли" и „Склад за стари чувства" са включени в двуезичен сборник „Цветовете на света" с подбрани произведения на медици, изкушени от изящната словестност, прозата и есеистиката.

Представянето на най-новата му книга „Скъпи Тъпчо" ще бъде на 13 ноември /петък/ от 18.00 часа в залата на Куклен театър Бургас. Сценарият и режисурата на пърформънса са поверени на бургаския актьор Христо Симеонов. Той е подготвил необичайни и артистични аудио-визуални решения, така че хуморът да достигне по-лесно и по-въздействащо до зрителите. За да прикрият недостатъците на текста ще свирят акустично трио ЛАД в стил Ал ди Меола.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/D-r-Lyubomir-Kaludov-predstavya-nova-svoya-kniga-v-Burgas-118723
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.