Константин Гребенаров: Туризмът е приоритет за нас
Автор: Екип Burgas24.bg 13:38 / 11.09.2009Коментари ()885
© Burgas24.bg
Областният управител Константин Гребенаров и заместникът му Златко Димитров се срещнаха със зам. - министъра на туризма Иво Маринов днес. Туризмът е приоритетен отрасъл за нашата област и ние се надяваме на подкрепата на правителството, за да можем да предлагаме все по- добър продукт, каза в началото на срещата Константин Гребенаров.

Областният управител и зам. - министъра обсъдиха проблемите на големите туристически комплекси, визите за руски туристи, концесиите на плажовете, застрояването. Искам да ви уверя, че можете да разчитате на нашата подкрепа, каза Иво Маринов и допълни, че за част от проблемите решение ще се намери през следващите месеци, за да може предстоящия летен сезон да бъде още по- успешен от тазгодишния.

Туризма е структуроопределящ отрасъл не само за Бургаски регион, но и за цяла България, каза областният управител. Надяваме се да се подготвим добре за лято 2010 г., за да могат нашите и чуждестранни туристи да се чувстват добре на Южното Черноморие, допълни още Константин Гребенаров.



Още новини от Новини от Бургас:

https://www.burgas24.bg/novini/burgas/Konstantin-Grebenarov-Turizmut-e-prioritet-za-nas-109200
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.