Диско дивата пяла за Бил Клинтън и Папа Йоан Павел Втори с участие в Слънчев бряг
Автор: Екип Burgas24.bg 16:28 / 03.08.2009Коментари ()1019
©
Всички меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към „Брилянтин диско бар". Там ,с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80те и 90те години и дори ще може да се докоснете до един от тях - удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар" и френската марка за мъжка плажна мода "Vilebrequin". Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години "Finally", ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар", намиращ се в парти центъра на Черноморието ни - Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени "Finally", "We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" , "Lifetime To Love" .

Малка част от имената, които лично са пожелавали Сиси за частните си партита са Арета Франклин, Бил Клинтън и за двете церемонии по встъпването му в длъжност като държавен глава, покойният папа Йоан Павел // във Ватикана и много други. Диско иконата е и първата жена, направила шоу в Южна Африка след края на расовата сегрегация.

Билети могат да се закупят от търговската мрежа на Ticketstream на цена от 20лв.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Disko-divata-pyala-za-Bil-Klintun-i-Papa-Ioan-Pavel-Vtori-s-uchastie-v-Slunchev-bryag-103313
Copyright © Burgas24.bg. Всички права запазени.