Заради двойка: Майка премаза от бой 9-годишния си син

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:23 / 26.12.2013
1843
Майка преби 9-годишния си син заради получена двойка в училище. Родителката на момчето на име Олег Яковски го удряла с палка до припадък. Третокласникът от 464-то училище в Москва показал синините си на учителката, която го забелязала. Детето е прието в тежко състояние в Русаковската болница в столицата на Русия. Лекарите се борят за живота му. След нечовешкия бой момчето отишло на училище, но класната му ръководителка забелязала сините по тялото и лицето му, разказал пред LifeNews източник на правоохранителните органи. Само в разговор пред директора момченцето признало, че майка му го е налагала с палка за лоши оценки. Според източника Александра Яковская е пребила рожбата си в момент на афект. До момента тя не го е посетила в болницата. При разпитите родителката обяснила, че проблемите с Олег продължавали втора година. Откакто се развела със съпруга си, момчето отказвало да учи.

"Просто ми накипя. Не зная колко пъти съм го ударила - сигурно няколко. Но много силно първия път", признала майката Александра. В училището пък коментират, че такива родители сами са си виновни и са длъжни да заведат децата си при психолог, когато видят, че имат проблем. При последното си провинение Олег е подгонил съученичка, настигнал я и започнал да я души.

Съседи на Яковская няколко пъти писали заявления до полицията, че майката системно крещи на детето си, но когато униформените се отзовавали на сигналите, тя барикадирала вратата.


Виж коментарите (1)
Още новини от Международни новини:
Русия постави България в списъка си с държави, които налагат дест...
Започна ранното гласуване на тазгодишните президентски избори в С...
Опозицията в РСМ, която започна скандала със знамената, призова з...
Мицкоски за искането на Ковачев ВМРО-ДПМНЕ да бъде изключена от Е...
Великобритания призова гражданите си да напуснат Ливан: Напрежени...
Нова "мистериозна заплаха" нападна Европа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).