Турция се отказва от "ол инклузив“

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
16:21 / 28.04.2019
1914
Хотелите в Турция, които работят по системата "ол инклузив“, се включват в проекта "Оранжев флаг“, целта на който е да се намали количеството на хранителните отпадъци, съобщават от Асоциацията на туроператорите в Русия.

"Инициатор на проекта е Али Акгюн, който по време на почивка в Анталия се е ужасил от многото неизядена от туристите храна, оставена в чиниите. Проблемът с хранителните отпадъци в Турция е много остър – всяка година в страната се изхвърлят 18 млн. тона плодове и зеленчуци, 4,9 млн. хлябове. Общата им стойност се оценява на 214 млрд.турски лири“, посочват от асоциацията.

Виж коментарите (2)
Още новини от Международни новини:
Мицкоски: Няма да отстъпваме от червените линии в преговорите с Б...
Арестуваха осем души, след като шестима починаха по съмнения за н...
Европрокуратурата погна управител на наша фирма, опитал да присво...
Експерти: Възможно е да се постигне мир в Близкия изток, но не за...
Една от най-големите компании в света въвежда четиридневна работн...
Урсула фон дер Лайен призова да спрем да мълчим: Жени като Дебора...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).